· 

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt er en juridisk bindende aftale, hvor du udpeger en eller flere personer til at handle på dine vegne, hvis du engang i fremtiden bliver syg eller svækket og ikke længere kan varetage dine egne interesser.

Hvad kan en fremtidsfuldmagt bruges til?

Du kan bruge en fremtidsfuldmagt til at give fuldmagt til:

  • Økonomiske anliggender: Administration af din bankkonto, betaling af regninger, salg af ejendomme, investering af penge osv.
  • Personlige anliggender: Omsorg for dit helbred og velvære, valg af bopæl, kommunikation med myndigheder osv.
  • Sundhedsmæssige beslutninger: Samtykke til lægelige behandlinger, valg af læge og hospital, donation af organer osv.

Hvem kan oprette en fremtidsfuldmagt?

Enhver person over 18 år, der er i stand til at handle fornuftsmæssigt, kan oprette en fremtidsfuldmagt. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at du ikke kan oprette en fremtidsfuldmagt, hvis du er umyndiggjort eller under værgemål.

 

Alle advokater kappes om at få fremtidsfuldmagtproblemerne til at gå væk, så få hele 3 gratis fremtidsfuldmagt tilbud på de nemmeste løsninger - vi har åbent hele året. Vi skal ikke have noget for arbejdet med at hjælpe dig med tre tilbud, det er nemlig på alle måder gratis at indlevere din fremtidsfuldmagtopgave til os. På f.eks. Fyn kan du finde 2-3 advokat tilbud 100% uden forpligtelser, hvor utrættelige fagfolk er interesseret i at finde en god løsning på fremtidsfuldmagtsagen. 

 

Dirk Vindelev, Fyn: Vores husstand bestilte prompte tre betagende overslag og brugte Bundgaard Advokater til opgaven "ophavsret" på Fyn. Vi vil uden tvivl anbefale det til alle. Det er væsentligt at slå fast, at 3advokattilbud.dk med afsæt i vores årelange erfaring altid forsøger, at yde den optimale service. Vi sætter din opgave i udbud til vores fleksible advokatuddannetpartnere f.eks. i region Nordjylland.